Küçük Santraller

KAREL SERVİSİ
POWERSİLETİŞİM
Küçük Santraller
Orta Santraller
Büyük Santraller
İP Santral Çözümü
Robot Operatörler
Görüşme Kayıt
GSM Terminalleri
Operatör Kulaklıklar
Operatör Setleri
İletişim
İP Santral Çözümü

 KAREL IPV50

   
    


IPV50 Özelliklerinin Sunduğu Avantajlar
Aynı sistemde ek bir altyapıya gerek olmadan IP, sayısal ve analog aboneler kullanılabilir. Farklı noktalardan yazılım tabanlı telefon, masaüstü IP telefon, videofon, VoIP destekli cep telefonu, IP DECT, analog ve sayısal setleri kullanarak sistem abonesi olabilme özelliği esneklik ve tasarruf sağlar.

Her yerden Erişilebilirlik: 3G, WiFi, XDSL bağlantıları üzerinden yazılım tabanlı telefon ve VoIP destekli cep telefonları ile her noktadan santral abonesi olarak iletişiminizi devam ettirme, internet erişimi olan her yerden ulaşılabilme esnekliğini sunar.

Görüntülü Görüşme: IPV50'ye bağlı tüm IP aboneler videofon, özel set veya yazılım tabanlı telefonlarla kendi aralarında ve IP dış hatlar üzerinden görüntülü görüşme yapabilir, kendilerine gelen video içerikli çağrıları dahili telefonlarından görebilirler.

Çevre Birimi Esnekliği: IPV50, dahili abonelerde SIP, dış hat tarafında aynı anda hem SIP hem de H323 protokollerini destekler. Böylece bu standartları destekleyen sistemlere bağlanabilme ve farklı çevre birimleri kullanabilme esnekliğini sağlar.

Görüşme Kayıt Olanakları: Sisteme entegre olan ve ek bir cihaz gerekmeyen otomatik ses kayıt özelliği sayesinde istenilen bir portun görüşmeleri otomatik olarak kaydedilir ve görüşmeler e-mail olarak ilgili portun e-mail adresine ve istenirse yöneticiye gönderilir. Bununla birlikte kullanıcılar kaydetmek istedikleri görüşmeleri konuşma sırasında işaretleyerek kaydedebilir, çağrı bitiminde e-mail olarak bu kaydı alabilirler. Bu sistem görüşme kayıtlarını basit şekilde yönetmek ve kayıtlara e-mail erişimi olan her yerden basitçe erişebilmek için tasarlanmıştır.

Bununla birlikte, Karel GKS Görüşme kayıt sistemi de IPV50 santralla entegre çalışabilmekte ve görüşme kayıtları merkezi bir bilgisayarda tutulabilmektedir. Bu sayede abone bazlı görüşme kayıtları tutulabilir, abone bazlı raporları alınabilir, geriye dönük kayıtlara farklı sorgulamalarla erişilebilir.

Konferans: Konferans özelliği abonelere çoklu katılım olanağı sağlayan görüşme platformudur. Aynı anda 4 kullanıcılı 4 adet konferans yapılabilmektedir. Bu altyapı ile uzak noktalardaki katılımcılarla konferans görüşme yapılarak toplantılar için harcanan süreler kısalmakta aynı zamanda maliyetler düşürülmektedir.

Robot Operatör ve Sesli Mesaj Uygulamaları: 8 kanallı LEVM kartı ve DDIVR uygulaması, IPV50'nin gelişmiş Robot Operatör-Sesli Posta yapısını oluşturur. LEVM kartı üzerine yüklenen karşılama ve servis mesajlarıyla istenilen yönlendirilmelerin yapılması sağlanır. Sesli postalar abonelerin e-mail adreslerine gönderilebilir ve bu sayede e-mail erişimi olan her yerden erişilebilir. İstenen saatler arasında, örneğin santral gece moduna girdiğinde, gelen aramalar otomatik olarak operatörün sesli posta kutusuna yönlendirilebilir ve bırakılan mesajlar arayan numara bilgisiyle beraber operatöre e-mail olarak gönderilebilir. Özel olarak geliştirilmiş araçlar kullanarak santral üzerinde yüklü olan karşılama senaryolarından farklı senaryolar hazırlamak da mümkündür.

Sistemde LEVM kartı bulunmadığında da, IPV50'nin yazılımında gömülü olan entegre IVR (EIVR) uygulaması ile kullanıcıya robot operatör özellikleri sunulur. Giriş mesajı , Meşgul, Cevapsız, Operatör meşgul, Sistemde kayıtlı değil, Robot operatörden gelen aramalara kapalı gibi farklı senaryolar mevcuttur.

EIVR ve DDIVR uygulamaları web tabanlı santral yönetim arayüzü üzerinden uzaktan yönetilebilir, tüm ayar ve yüklemeler uzaktan gerçekleştirilebilir. Bu şekilde değişikliklerin daha hızlı ve düşük maliyetle gerçekleştirilmesi mümkündür. Sistem mesajlarının dili değiştirilebilir, yeni mesaj dili eklenebilir, mevcut mesaj kayıtları değiştirilebilir.

Web Tabanlı Yönetim: Web sunucusuna sahip IPV50 mekandan bağımsız olarak kolaylıkla yönetilebilir, bu sayede destek ve yönetim giderlerinden tasarruf sağlar. Aboneler, kullanıcı, operatör ve yönetici yetki seviyelendirmesine göre belirlenmiş kendi kullanıcı adı ve şifreleri ile “Kişisel Asistan” web arayüzüne bağlanıp yetkileri dahilinde parametreleri, kişisel yönlendirme ayarlarını, sesli posta ayarlarını, özel rehberlerini değiştirebilirler. Gezici personel, internete ulaşabildiği her noktada erişilebilir, bilgilendirilebilir ve ayarlarını değiştirebilir hale gelir.

Hem DDIVR hem de dahili ve bedelsiz olan EIVR sistem üzerinden uzaktan yönetilebilir, anonslar ve karşılama mesajları değiştirilebilir. Tüm ayar ve yüklemelerin uzaktan yapılabilir olması, değişikliklerin daha hızlı ve düşük maliyetle gerçekleşmesini sağlar.

IP Faks Desteği*: T38 fax-over-IP desteği ile faks iletişimi de IP hatlar üzerinden yüksek kalite ile yapılabilir ve PSTN hatları kullanma zorunluluğu ortadan kalkar.

Çağrı Kayıt Raporlama: NetCM ve web tabanlı WebCM programlarıyla çağrı kayıt dökümleri alınabilmekte, aboneye özel raporlamalar yapılabilmektedir. IPV50 bu özellikleriyle firmanızın ses trafiğini takip etmenize, size uygun tasarruf çözümlerinin tespit edilebilmesine imkan sağlar.

Merkezi Telefon Rehberi: IPV50 sistem üzerinde bulunan ortak hafızaya 1000 adet telefon numarası kaydedilebilir. Ortak hafıza özelliği yetkili tüm abonelerin kullanımına sunulmuş olup, ortak hafızaya erişim yetki seviyelerine göre sınırlandırılabilir.
 
   





 0 (232) 446 11 22   pbx                 1367 Sok. No : 18 Daire : 301     ( Konak Vergi Dairesi Yanı )    Çankaya / İZMİR        



Küçük Santraller